Join the club…

Van ondernemers,
voor ondernemers

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ben jij een actieve ondernemer in Limmen, word dan nu lid en maak kennis met Ondernemend Limmen. Het delen van kennis en het inspireren van elkaar is waar we elke keer weer voor gaan.

Ondernemend Limmen is een netwerkvereniging voor grote, maar zeker ook voor kleine ondernemers uit Limmen. Van zzp’er tot directeur, van winkelier tot grootbedrijf, van advocaat tot aannemer; niemand is te groot of te klein om aan te sluiten.

En wij staan voor onze kernwaarden; VERBINDEN, VERSTERKEN, INSPIREREN. Voel jij je aangetrokken tot ons verhaal, neem contact met ons op en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

De jaarcontributie bedraag €140,-. Hiermee krijg je toegang tot de ledenavonden, bijzondere lezingen, netwerkborrels, een bourgondische avond voor 2, en nog veel meer. Word nu lid en maak verbinding met andere ondernemers uit Limmen.    

Inschrijfformulier

Ja, wij willen graag meedoen en lid worden van Ondernemend Limmen met de volgende gegevens:

Is het lidmaatschap voor mij ook interessant?

Grote meerwaarde voor elke ondernemer in Limmen

Ben jij ondernemer in Limmen of voer jij je meeste werkzaamheden in Limmen uit. Dan is lid worden van Ondernemend Limmen zeker iets voor jou. Informele contacten met andere ondernemers zorgen voor het vergroten van je netwerk en van je kennis.

Word vandaag nog lid. De kosten zijn € 140,- per jaar. Hiermee geniet je van alle voordelen!