Welkom bij Ondernemend Limmen

VERBINDEN

VERSTERKEN

INSPIREREN

Daar staan wij voor!
Jij toch ook?

Limmen is een ondernemersdorp, maar zeker ook een ondernemend dorp. Ondernemend Limmen telt ruim 125 leden. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten om te inspireren, te verbinden en te versterken. Dat zijn direct ook onze kernwaarden. We doen het namelijk samen. Het lidmaatschap draait om betrokkenheid bij de gemeenschap en alle ondernemingen uit Limmen. Deze gemeenschappelijke deler is wat ons sterk maakt.

Elk jaar loopt onze agenda weer vol met activiteiten. Denk hierbij aan:

Veel activiteiten worden georganiseerd in het dorp en voor het dorp. We zien dat er een breed draagvlak is om te helpen waar nodig. De grootte van onze vereniging maakt het gelukkig mogelijk om van veel evenementen een succes te maken. 

Het bestuur

Bart Schoorl

Bart Schoorl

Voorzitter

Sinds de algemene ledenvergadering van 2020 heb ik de voorzittershamer overgenomen van Cees Smit. Samen met mijn broer Ewald en zeker ook door het enthousiasme van Cees zijn we lid geworden van Ondernemend Limmen. Ik ben hier geboren en getogen. Als consultant werk ik voor rijksoverheden, provincies en gemeentes aan civiele projecten.

Van huis uit heb ik geleerd dat je moet samenwerken om iets te bereiken, een andere aanpak altijd nieuwe inzichten geeft en vooral moet blijven genieten. Deze wijsheden gelden voor thuis, onderscheiden mij bij klanten en gelden zeker ook voor Ondernemend Limmen. Het bestuur heeft zijn pijlen gericht op verbinden, versterken en inspireren. Laten we samen de dingen een klein beetje anders doen en genieten van alles wat dat ons brengt.

Lees verder
Mark Bonne

Mark Bonne

Penningmeester

Voor degene die mij nog niet kennen, ik zit alweer 5 jaar in het bestuur van Ondernemend Limmen. Ik ben mede-eigenaar van Hopman ERA Makelaars en hebben kantoren in Heiloo, Castricum en Heemskerk. Sinds kort trotse vader van de dochter en een zoon. In het bestuur hou ik me voornamelijk bezig met de penningen en organiseren we met elkaar mooie evenementen en de jaarmarkt. Naast mijn functie in het bestuur, sport ik graag, voetbal en tennis bij de plaatselijke vv en tv, loop ik hard en organiseer ik graag leuke evenementen voor Limmen. We hopen dan ook dat de Grand Prix van Limmen dit jaar door kan gaan. Hopelijk tot snel!

Lees verder
Michel Welgraven

Michel Welgraven

Secretaris

Ik ben alweer enige tijd secretaris van Ondernemend Limmen. Woonachtig aan het prachtige Kieftenland samen met mijn vrouw Jacqueline en puber-zoon en -dochter.

Ik heb mijn eigen grafische studio aan de Schipperslaan 9 in Limmen. Ik verzorg de vormgeving, opmaak en realisatie van allerlei soorten drukwerk en digitale producties waaronder websites. Ook maak ik met veel plezier 8x per jaar de plaatselijke LOVkrant.

Naast mijn werk en werkzaamheden in het bestuur als secretaris speel ik graag golf en tennis en is barbecuen in de tuin een grote passie aan het worden.

Lees verder
Margret Weijers

Margret Weijers

Bestuurslid

…Na mijn carrière in de horeca (o.a. Restaurant De Librije en Restaurant De Vrienden van Jacob), ben ik in 2011 Smaakvermaak gestart.
Ik geef wijncursussen en –proeverijen aan bedrijven en particulieren, verzorg relatiegeschenken, maar ook voor een personeelsuitje kan je bij mij terecht.
In mijn vrije tijd sta ik op de tennisbaan en stap ik graag op de mountainbike om door onze prachtige bossen te fietsen.

Als bestuurslid van de Limmer Ondernemers Vereniging denk ik mee en ondersteun ik de overige bestuursleden. Mijn doel is de Limmer Ondernemers nog meer te verbinden. Limmen is namelijk hét dorp waar gezelligheid en de gunfactor bovenaan staan.

Ik hoop jullie snel te zien tijdens één van onze gezellige evenementen om samen het glas te heffen.

Lees verder
John de Boer

John de Boer

Bestuurslid

Sinds 2004 zijn mijn vrouw Josien en ik eigenaar van Slagerij Snel, waar ik sinds 2000 werkzaam ben. Een jaar geleden is ook onze zoon Jesper er bij gekomen en werkt onze dochter Sam op de zaterdag bij ons. We hebben een prachtige winkel met bijna 30 collega’s en verkopen naast vlees ook maaltijden, salades en gesneden groente. Kortom een complete verswinkel. In mijn vrije tijd fiets ik graag of ben ik te vinden op de padelbaan in mijn woonplaats Heiloo. Een aantal jaren geleden ben ik bestuurslid geworden van Ondernemend Limmen. Praten met andere ondernemers, horen hoe zij over bepaalde zaken denken en doen. Het leidt vaak tot nieuwe inzichten. Oftewel verbinden, versterken en inspireren.

Lees verder
Rene Hes

René Hes

Bestuurslid

Samen met Jan de Graaf en Piet Valkering ben ik eigenaar van Valkering De Graaf Accountants B.V. waar ik sinds 2004 werkzaam ben. We zijn een kantoor met een team van ruim 20 collega’s en richten ons voornamelijk op het MKB.
Samen met mijn vrouw Suzanne en twee prachtdochters wonen wij op de Geerkens. We gaan er graag met de fiets op uit om met ons gezin te genieten van de schitterende polder, duinen of strand. Mijn hobby’s zijn strandfietsen in de winter en als het mooier weer wordt ben ik te vinden op de racefiets. In de zomer steek ik graag de BBQ aan en probeer ik allerlei recepten.

Limmen is naar mijn belevenis een uniek dorp waar menigeen jaloers op mag zijn. Dit komt mede door de (vele) actieve verenigingen en evenementen. Toen ik afgelopen jaar werd gevraagd voor het bestuur hoefde ik niet lang na te denken. Komende jaren ga ik proberen met veel enthousiasme voor de Limmer ondernemers klaar te staan en leuke initiatieven/evenementen te organiseren.

Lees verder

Is het lidmaatschap voor mij ook interessant?

Grote meerwaarde voor elke ondernemer in Limmen

Ondernemend Limmen is een netwerkvereniging voor actieve ondernemers uit Limmen. Van zzp’er tot directeur, van winkelier tot grootbedrijf, van advocaat tot aannemer: je komt ze allemaal tegen. Iedere man of vrouw die zich graag laat inspireren door informele contacten is bij ons van harte welkom! 

Mis geen evenement en geef je vandaag nog op… De jaarcontributie is maar € 140,- dus voor de kosten hoef je het niet te laten.