Jaarvergadering Ondernemend Limmen met leuke workshop fotografie

Goede opkomst ALV

Alle aanwezigen weten nu hoe je met je mobieltje mooie foto’s kan maken door de Smart Foto Workshop van Ellen Pichotte.

Eerstvolgende evenement: Bedrijfsbezoek Kaptein Heiloo

Donderdag 1 juni: 15.30 inloop, 15.45 start rondleiding

Wij organiseren regelmatig druk bezochte bijeenkomsten om te inspireren, te verbinden en te versterken. Houd de agenda goed in de gaten.

netwerken

NETWERK
BIJEENKOMSTEN

Hoe belangrijk is het om samen met gelijkgestemden gesprekken te voeren over het werk, over ondernemen en over visie. Tijdens netwerkbijeenkomsten is dat mogelijk. Deze bijeenkomsten zijn erop gericht om ondernemers te ondersteunen in groei en in mogelijkheden. Vaak krijg je zelf ook de tijd om te vertellen wie je bent en wat je doet. Netwerken is nog nooit zo makkelijk geweest.

bedrijfsbezoek

BEDRIJFS
BEZOEKEN

Inspireren wordt wel heel makkelijk tijdens een van de bedrijfsbezoeken. Maak kennis met de werkzaamheden van je mede-ondernemers uit Limmen of van ondernemers van buitenaf. Organisaties die voorop lopen als het gaat om duurzaamheid, samenwerking en continue verbetering. Deze bezoeken zijn de moeite waard. Het is interessant, leerzaam en nogmaals, het inspireert!

bourgondisch

BOURGONDISCHE
AVOND

Vaste prik in onze agenda! Eén keer in het jaar organiseren we een bourgondische avond, die in het teken staat van gezelligheid en van lekker eten. Het is een avond waarop je helemaal opgedoft mag komen, samen met je partner of introducee. We voegen graag nog een vierde kernwaarde toe tijdens dit diner; genieten!

lezingen

BOEIENDE LEZINGEN

Meerdere malen per jaar organiseren we boeiende lezingen. Deze lezingen zijn nooit saai, altijd met passie voorgedragen en van de meest uiteenlopende onderwerpen. Soms is het één van onze eigen leden die ons weet te verrassen met een bijzondere lezing. Wat we zeker weten, is dat het elke keer weer super interessant is en nog best gezellig ook!

jaarmarkt

JAARMARKT LIMMEN

Elk jaar in de zomer proberen we de jaarmarkt in Limmen te organiseren. Meer dan 100 kramen staan langs de Kerkweg en een deel van de Vuurbaak en de Dusseldorperweg. Ondernemers uit Limmen, maar ook verenigingen en stichtingen zijn aanwezig om leden te werven en om te laten zien wat ze in huis hebben. Kramen van buitenaf bieden van alles aan, van kleding tot aan lekker eten en doen dat voor jong en oud.

nieuwjaarsborrel

NIEUWJAARS-
BORREL

Een moment om naar uit te kijken; de Nieuwjaarsborrel. Samen met elkaar proosten op een mooi jaar dat komen gaat en terugkijken op het jaar dat geweest is.

Is het lidmaatschap voor mij ook interessant?

Grote meerwaarde voor elke ondernemer in Limmen

Ondernemend Limmen is een netwerkvereniging voor actieve ondernemers uit Limmen. Van zzp’er tot directeur, van winkelier tot grootbedrijf, van advocaat tot aannemer: je komt ze allemaal tegen. Iedere man of vrouw die zich graag laat inspireren door informele contacten is bij ons van harte welkom!

Mis geen evenement en geef je vandaag nog op… De jaarcontributie is maar € 140,- dus voor de kosten hoef je het niet te laten.

ondernemendlimmen